RESULTATS CAP DE SETMANA 9 I 10 NOVEMBRE

Primer cap de setmana on ja iniciaven la competició tots els equips de l’escola, si bé és cert que l’equip Aleví ja havia jugat un parell de partits.

L’equip Benjamí amb moltes nenes i nens nous, va disputar el seu primer partit de bàsquet al Pavelló Municipal i es va imposar a l’escola Eugeni d’Ors de Valls per 14-10 en un encontre on els més petits s’ho van passar molt bé i van gaudir del joc.

L’Aleví Masculí va viatjar fins a Reus per jugar al camp del Reus Deportiu, poc abans de l’hora prevista d’inici, el partit es va veure ajornat a causa del fort vent i davant l’impossibilitat de jugar i garantir la seguretat.

El Cadet Masculí va fer un molt bon partit a casa davant El Vendrell, segon classificat de la lliga. Es va veure un equip centrat i que poc a poc va millorant i assentant-se en aquesta nova categoria. Tot i la millora, derrota per 64-75.

Per la seva part, el Sènior Masculí CB Montblanc Vidal Gurghian Logistics SL va fer bona la dita de que el millor atac és una bona defensa i va aconseguir una importantíssima victòria en una pista molt complicada com la del Torreforta en un partit amb molt pocs punts, 40-48. Quarta victòria de la temporada que manté al primer equip a la part còmoda de la classificació.