RESULTATS CAP DE SETMANA 11/12 DE GENER

Cara i creu pels diferents equips montblanquins al llarg de la primera jornada de l’any 2020 on tots els equips van entrar en competició.

El primer a fer-ho va ser l’equip Benjamí – Les Muralles que disputava el primer partit del dia al Pavelló Municipal davant el MD Remei d’Alcover, un encontre molt igualat entre dos equips de la part alta de la classificació. Una cistella quan restava poc temps pel final de Pape Diop va donar la victòria als més petits que segueixen invictes i van millorant i aprenent els nous conceptes que és el més important.

L’equip Aleví – Les Muralles disputava el seu partit a la pista descoberta de l’Escola La Bòbila de Cambrils. Les jugadores i jugadors van fer un partit molt seriós i amb una bona actitud van aconseguir emportar-se la primera victòria de la segona fase per un resultat final parcial de 4-12.

L’equip Infantil Masculí havia de disputar un partit que ja tenia ajornat en diverses ocasions. Finalment, el partit es va ajornar de nou a causa dels pocs efectius de l’equip visitant.

L’equip Cadet Masculí iniciava la segona fase amb un partit contra un rival clàssic. Tercera vegada aquesta temporada que s’enfrontaven amb l’AE Claret. Els montblanquins van arribar a perdre per una diferència de 20 punts però van aconseguir remuntar i van tenir l’últim tir en el temps reglamentari per guanyar, no hi va haver sort i el partit es va decidir a la pròrroga per part de l’equip vallenc per 68-69. Per part local, destacar el partit immens d’Abdoul Diop, autor de 59 punts. 

L’equip Sènior Masculí no va aprofitar l’oportunitat per escalar fins a la quarta posició de la lliga i va fer un partit força dolent davant del CB Cambrils (equip que anava empatat a victòries) i va caure derrotat per un clar 62-78.