CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA 15/16 I 22/23 GENER

INFANTIL MASCULÍ
CB LLORENÇ 29
CB MONTBLANC 33

Els montblanquins afrontaven el primer partit de la segona fase curts d’efectius, amb tant
sols 8 jugadors disponibles, i pocs entrenaments després de les vacances i això va fer
que el seu rendiment fos molt fluix.

Els minuts inicials foren plens d’igualtat i molts errors per part dels dos equips, si bé els de
la Conca disposaven de més bones opcions de llançament però fallaven
incomprensiblement els locals, superiors físicament dominaven el rebot. Així al minut 10
un igualat i curt 6-7.

Aconseguir cistella era tot un repte, amb domini de les defenses sobre els atacs, i la
precipitació i les pilotes perdudes impedien que cap dels dos equips aconseguís cap
avantatge important. Al descans empat a 13.

A la represa els del Baix Penedès sortiren més concentrats i aprofitaren la baixa intensitat
de la defensa visitant per aconseguir algunes cistelles fàcils que els permeteren disposar
de diferències mínimes m. 20-17.

Els montblanquins es precipitaven en atac i no podien superar la rocosa defensa local,
així el marcador es va disparar fins el 27-19 del minut 33 que semblava sentenciar el
partit.

Però els visitants no abaixaren el cap, augmentaren la intensitat defensiva i pressionaren
en tot el camp, això els va permetre recuperar algunes pilotes i aconseguir cistelles fàcils,
controlaren el rebot i un parcial de 0-10 els va permetre situar-se per davant en el
marcador 27-29 a manca de 3 minuts.

Tot i que els locals aconseguiren igualar altre cop a 29, una nova cistella de PAU, 6 punts
en els darrers 5 minuts, i el treball defensiu de tot l’equip permeteren als montblanquins
aconseguir aquesta primera i treballada victòria per 29-33.

JUGADORS: CARLES, MARTÍ 2, ARNAU 2, MARCEL, PAU 6, JING 6, LEO 13 I
ROGER 4 (baixa: SEBI, XAVI)

CB MONTBLANC 55
CB CANTARIES TORTOSA 26

Partit amb 2 parts ben diferenciades dels montblanquins. Fins el descans baixa intensitat
defensiva que donava moltes facilitats als jugadors tortosins que no aprofitaren degut al
seu baix nivell tècnic. En atac joc amb individualitats, precipitació i errors en els
llançaments i incomptables pèrdues de pilotes producte de males decisions en les
passades. Així el marcador es va mantindre igualat, sempre amb mínims avantatges pels
de la Conca que aconseguiren arribar al descans dominant 21-16.

A la represa canvi complet dels locals que molt més concentrats i pressionant en tota la
pista aconseguiren ofegar l’atac dels del Baix Ebre, recuperar moltes pilotes que
transformaren en cistelles fàcils, per aconseguir un parcial de 17-3 que sentenciava el
partit a manca de 10 minuts 38-19.

Els montblanquins, que havien tingut molts problemes en aquest aspecto, aconseguiren
finalment controlar el rebot i gràcies a això finalitzar alguns contraatacs i disposar de
segones opcions de llançament. Les diferències s’ampliaren fins el 54-22, però un cert
relaxament en defensa i altra cop l’individualisme en atac dels locals i una millora
defensiva dels tortosins deixaren el marcador en el 55-26 final.

JUGADORS: CARLES, PAPE 4, SEBI 3, ÉRIC 8, ARNAU , MARCEL 4, XAVI 7, PAU ,