CRÒNIQUES PARTITS 9-10 OCTUBRE

SÈNIOR MASCULÍ

CANTAIRES TORTOSA 76-72 CB MONTBLANC.

Partit dur el que van jugar els de la conca a Tortosa. Un equip molt poderós sobretot en el joc interior.

El primer quart els locals amb el seu joc es van imposar als montblanquins que varen sortir una mica adormits. El segon quart tot va canviar i amb una defensa més intensa, els de la conca capgiraven el marcador i se n’anaven al descans amb el marcador molt igualat.

A la represa els de la Conca van fer uns minuts molt seriosos i van agafar una renda de 10 punts. Però un altre cop, facilitats en defensa i fallant cistelles clares, van permetre que els de Tortosa igualessin el marcador.

Els minuts finals la sort va donar l’esquena als montblanquins i varen patir la primera derrota de la temporada.

Segurament aquest partit servirà als de la conca per fer-se’n millors en un futur.

JÚNIOR MASCULÍ
CB MONTBLANC 43-41 CB MORELL

Primera victòria de la temporada després de treballar de valent durant els 40 minuts. Les nombroses baixes van afectar el joc de l’equip, que es va mostrar cansat, sobretot a la fase final d’aquest.

Els montblanquins van anar per davant en tot el partit, però no van saber materialitzar les diverses pilotes perdudes dels visitants i sempre deixaven l’equip rival amb vida.

En atac, les idees estaven més clares que durant els partits anteriors, però sovint, les males decisions individuals perjudicaven els nostres.

Amb un avantatge de 12 punts durant el darrer quart, semblava que el partit estava controlat, però, de nou, les pilotes perdudes i errors clars sota la cistella van permetre als visitants apropar-se a 2 punts i tenir l’últim llançament per guanyar el partit. Per sort, la bona defensa en aquesta última acció va fer que fallessin el llançament.

INFANTIL MASCULÍ
CB MONTBLANC 29
CB LLORENÇ 59

Els primers moments foren plens d’igualtat gràcies a que la lluita i intensitat dels locals
aconseguia compensar la superioritat física i técnica dels visitants. M.6 7-6, però a partir
d’aquí el domini del rebot del Llorenç i les segones opcions de llançament els donava el
primer avantatge important m.10 9-18.

Tot i això els locals continuaren defensant força bé i aconseguiren mantenir-se en el partit,
tot i les grans dificultats per anotar. Al descans 13-29.

A la represa arribaren els millors minuts dels de la Conca que més centrats en atac, amb
millor joc col·lectiu i efectivitat en el llançament aconseguiren un parcial de 8-0 per situar-
se 21-31 al minut 25.

A continuació la precipitació i les contínues pèrdues de pilota foren aprofitades pels del
Penedès per anotar cistelles fàcils i ampliar la diferència progressivament fins el 29-59
final.

Tot i no realitzar un gran partit si que hi va haver moments en els quals es va poder veure
una bona versió dels montblanquins: intensitat a nivell defensiu, detalls en atac, bona
selecció de llançament… i com no una molt bona actitud durant els 40 minuts, així com en
els entrenaments, que de ben segur farà que vagin progressant a mida que avanci la