CRÒNIQUES PARTITS 16 I 17 OCTUBRE

SÈNIOR MASCULÍ

CB MONTBLANC 66-55 SANT PERE I SANT PAU

Partit molt dur el que es va veure dissabte al municipal de Montblanc .
Els montblanquins van sortir molt apàtics en el joc i això la veterania dels de Tarragona ho van saber aprofitar. El joc era lent i molt travat. Al final dels primers 10 minuts 18/19 pels del St. Pere i St. Pau.

El segon quart va canviar una mica el joc montblanquí, més intensos en defensa i amb més velocitat en la transició ofensiva, feia que comencessin ha dominat en el joc i en el marcador.
Els darrers 20 minuts va ser un joc amb molta alternança per part dels dos equips. Ningú aconseguia marxar de l’electrònic.

El joc a vegades era una mica dur en defensa per part dels visitants i això començava a minvar la confiança montblanquina.

Però els últims 5 minuts, els de la conca varen intensificar en defensa i sumat amb decisions correctes en atac, feia que agafessin un avantatge que seria definitiu.

Pròxim partit els de la conca viatgen a Sant Carles de la Ràpita.

JÚNIOR MASCULÍ

CB VILASECA 65-61 CB MONTBLANC

JUGADORS: ARNAU (13), ANGEL (16), AGUSTÍ (18), LLUC (8), BIEL (4) I LEO (2)

Partit de molt de mèrit el que van disputar els montblanquins amb només 5 jugadors de l’equip més un Infantil de reforç. Els vint primers van ser elèctrics, amb molta velocitat i cistelles fàcils per part dels dos equips, fruits del bon encert en el llançament exterior dels nostres i el control del rebot i segones opcions dels locals. Al descans el marcador era de 40-40 i reflectia perfectament el que s’havia vist fins al moment en la pista.

A la represa, els de la Conca van seguir amb la defensa zonal que estava donant bons resultats, van aconseguir frenar el ritme d’anotació dels locals, però es van col·lapsar en atac. A l’inici del darrer període, els montblanquins van aconseguir el seu màxim avantatge 45-53 gràcies a un triple d’Àngel.
Però, per desgràcia, el cansament i l’acumulació de faltes personals, van fer que arribessin als últims minuts, els decisius, amb molt de cansament i sense energia.
Tot i això, quan restaven 10 segons i el marcador era de 63-61, van tenir llançament per forçar la pròrroga, però la pilota no va entrar.

CADET MASCULÍ
CB LA SELVA 51-79 CB MONTBLANC

Partit dominat des de el principi fins al final en tots els aspectes del joc. Un bon parcial als primers minuts de partit, donava tranquil·litat als de la Conca.

Amb una gran defensa feia que els de la selva sempre tinguessin dificultats a l’hora d’atacar.

Tancant bé el rebot defensiu, els montblanquins sempre sortien fàcil al contraatac.

L’únic, però, és que es va fallar molt sota cistella i això va permetre no ampliar encara més la diferència final en el marcador. Però en línies generals, es pot dir que a poc a poc els montblanquins van agafant forma en aquesta categoria.

Pròxim partit dissabte a les 12:30 al municipal de Montblanc.

INFANTIL MASCULÍ

CBT 10-60 CB MONTBLANC

Partit dominat completament pels montblanquins que imposaren la seva millor técnica a la
superioritat física dels locals.

Després d’uns primers minuts igualats en el marcador m.3 3-2, amb moltes errades en
llançaments fàcils per part dels de la Conca, aquests començaren a imposar la seva
intensa defensa que els permetia recuperar nombroses pilotes i finalitzar ràpids
contraatacs m.5 3-17.

Els tarragonins tenien moltes dificultats per aconseguir llançar a cistella i el rebot el
dominaven els visitants que aprofitant segones opcions de llançament es dispararen fins
el 3-27 m.10.

Davant aquesta superioritat l’atac montblanquí es va ressentir ja que les individualitats
s’imposaven al joc d’equip, i això provocava molta precipitació i errors.
Al descans 10-51.

A la represa aquest tema va millorar, i amb un joc més basat en les passades i
participació de tots els jugadors van semblar més un equip.
Al minut 25 el marcador va reflectir un 10-60 i com marca el reglament va deixar-se de comptabilitzar els punts.

El partit va continuar i els visitants no van baixar la intensitat defensiva i alhora van
aconseguir mantenir un bon rendiment en atac, però amb moltes errades en el
llançament.

En definitiva primera victòria de la temporada i es comencen a veure algunes millores en
diferents aspectes del joc encara que caldrà treballar molt als entrenaments per assolir els