CRÒNIQUES AMISTOSOS 18 DE SETEMBRE

Aquest passat dissabte dia 18 de setembre, van tenir lloc dos amistosos de l’equip Cadet i del Primer equip del club davant l’Alcover i l’AE Claret respectivament. Us deixem amb les cròniques dels dos partits.

CB ALCOVER 42- 50 CB MONTBLANC  (CADET MASCULI)

Primer partit amistós pels cadets montblanquins. Amb un equip gairebé nou respecte a l’any passat, van jugar sense complexos i amb un joc amb molta velocitat i intensitat en defensa, varen dominar de principi a fi a l’electrònic .
S’ha d’acabar de millorar alguns aspectes del joc,
però les sensacions en general són molt positives!!!!

AE CLARET 60-63 CB MONTBLANC (SÉNIOR MASCULÍ, 3ª CATALANA)
Últim partit de preparació pel sènior del Montblanc, abans de començar la temporada. Aquest cop ens desplacem a Valls a jugar contra el Claret. Equip de la mateixa categoria.
Primera part dominada pels de la conca amb una bona defensa i sortim bé al contraatac. Això feia que el marcador a la mitja part fos favorable.
Durant els següents 15 minuts, l’equip es va acomodar i això ho va aprofitar elClaret , que amb més intensitat es va posar per sobre del marcador.
Però a falta de 4 minuts per finalitzar el partit, els montblanquins es van posar a la feina, i varen aconseguir remuntar el partit, sobretot gràcies un altre cop a una gran defensa col·lectiva.
Ara toca seguir treballant per començar bé la temporada.