Darrera Jornada

SÈNIOR MASCULÍ (3a Catalana): CB LA SELVA 73 – 62 CB MONTBLANC

Primer partit de la nova temporada per l’equip Sènior del Montblanc a la pista d’un dels equips favorits a quedar en les primeres posicions del grup. Tot i les nombroses baixes, fins a 4, els de la Conca van oferir un bon joc i no van perdre en cap moment la cara al partit. L’inici va ser bo, amb quatre tirs de caps anotats consecutius i amb bones defenses que permetien obrir un petit forat 2-8. L’equip de la Selva es va mostrar molt encertat en el llançament exterior, fins a 14 triples totals i això era un problema pels montblanquins que no sabien aturar les penetracions l’obertura de la pilota cap als llançadors locals. A més a més, els problemes en el rebot eren constants i es concedien segones i terceres opcions que, per desgràcia, finalitzaven en cistella. Al descans, 42-36. A la represa, els de Montblanc van sortir molt concentrats, més agressius en defensa, tancant el rebot i amb encert, 44-42. Llavors va aparèixer un altre cop el llançament exterior dels del Baix Camp 61-49 al final del 3Q. Durant l’últim quart cap dels 2 equips va anotar en els primers 4 minuts, els montblanquins no aprofitaven les errades locals i un intercanvi de cistelles va deixar el marcador final de 73-62. Bon partit tot i la derrota que va servir per analitzar tots els factors que cal millorar per poder fer una bona temporada.

Anotadors: Pau Francesch 18, Mouha Gaye 2, Pol Llort 4, Sergi Just 11, Ferran Solé 10, Aleix Carré 17, Roger Lladó, Edu Casany i Pau Roales.

*Proper partit:
CB Montblanc – AB El Vendrell / Dissabte 5 octubre, 18.00h / Pavelló Municipal de Montblanc

————–

CADET MASCULÍ: CB MONTBLANC 73 – 45 AE CLARET

Excel·lent inici de temporada del cadet masculí del CB Montblanc, amb una important victòria davant un molt bon equip, tal com demostraven la temporada passada amb el subcampionat infantil provincial, AE Claret de Valls.
El partit va començar, com era de preveure, amb molta igualtat, amb el local Abdoul aprofitant la seva velocitat per a anotar des d’aprop de l’anella i els visitants amb efectius llançaments més llunyants. Així, a la fi dels primers deu minuts, el marcador reflexava un emocionant 14-16.
La bona defensa montblanquina durant el segon període els permetia sortir ràpidament al contraatac i impedir als vallencs anotar amb facilitat, motiu principal pel que van poder marxar al vestidor amb un favorable 34-27.
Aquesta bona defensa va seguir durant el tercer període, rebaixant encara més l’anotació visitant fins als 8 punts i aconseguint així un primer marge important d’11 punts (46-35 a falta dels darrers 10 minuts).
Just abans de l’inici del darrer quart de partit, el jugador local Agustí era justament desqualificat. Tot i així, i després de perdre un dels jugadors més detacats dels de la Conca fins al moment, la resta de l’equip va respondre molt positivament, realitzant un molt bon darrer període al que les diferències anaren augmentant al lluminós fins al definitiiu 73-45.

Anotadors: Lluc Poblet 4, Arnau Pérez 4, Angel Sholev, Miquel Maurel 11, Lluc Briansó, Sergi Barana 3, Agustí Arqué 19, Biel Nadal i Abdoul M. Diop 32.

AB Salle Tarragona – CB Montblanc / Dissabte 5 octubre, 11.00h / Pavelló Salle Tarragona