CRÒNIQUES 19-20 FEBRER

SENIOR MASCULI

AB VENDRELL 51-63 CB MONTBLANC

Després de dues setmanes d’aturada per la covid, el sènior és desplaçava a una pista difícil com la del Vendrell.

Un primer quart molt passiu per part dels montblanquins, on la seva defensa era molt fluixa, feia que els locals agafaren avantatge al marcador i acabaren el quart amb un 19/13.
El segon quart els de la Conca varen sortir més concentrats sobretot en el rebot defensiu, i a poc a poc escorçaven el marcador fins a igualar-lo.

A la represa, els montblanquins varen sortir molt concentrats en tots els aspectes del joc, i ho van aprofitar per anar-se’n del marcador.

Passaven els minuts i els del Vendrell ho intentaven, però en cap moment varen poder retallar la diferència que els de la Conca varen agafar durant el 3 quart.

Uns últims minuts decisius, on el marcador era de 7 punts a favor de Montblanc, aquests amb tres defenses impressionants i sobretot amb molta serenitat en els atacs finals, feia sumar un altra victòria als sèniors del Montblanc.

Tot i les baixes, els montblanquins varen jugar un partit molt seriós i això és el que al final conta per seguir en la bona línia en la classificació.

Ara toca tornar a agafar les bones sensacions d’abans de Nadal.

Pròxim partit contra Reus Ploms. Partit on els montblanquins hauran de fer un partit complet si volen guanyar el partit

CADET MASCULI

CB MONTBLANC 62-16 CB CAMBRILS // CB CAMBRILS 44-60 CB MONTBLANC

Partit dominat des del principi fins al final. Ràpidament, gràcies a la seva defensa els montblanquins agafaven fàcilment avantatge al marcador. Així a la mitja part ja dominaven per 30 punts.

La segona part va ser més de el mateix, els de la Conca dominant tots els aspectes del joc i els de Cambrils no podien entrar dins del partit, gràcies a la bona actitud dels cadets del Montblanc que mai varen baixar la seva intensitat.

En línies generals contents del gran partit. La nota negativa les lesions d’en Pau i Bryan. Esperem que aviat es recuperin.

Ara els cadets montblanquins anaven a jugar el partit ajornat de la primera volta a Cambrils.

El partit va ser diferent del dia anterior. La intensitat va baixar molt en els de la Conca. Així i tot varen agafar ràpidament un avantatge de 20 punts i ho varen saber gestionar durant els 40 minuts.

INFANTIL MASCULI

CB MONTBLANC 43-49 CB LLORENÇ

Els montblanquins tenien un partit difícil davant d’un dels millors equips del grup que
havien d’afrontar amb dues baixes (Arnau i Xavi) i que encara es va complicar més amb la
lesió de Leo als primers minuts de joc.

Al primer període els locals sortiren sense intensitat ni concentració, amb moltes errades
en el llançament i pèrdues de pilota. Així al cap de 5 minuts encaixaven un sorprenent 0-10.
Els de Llorenç, molt superiors físicament, dominaven el rebot i anotaven sense gairebé
oposició. Al minut 25 4-25 i semblava que els locals havien desaparegut de la pista i tot
feia pensar en què s’havien rendit.

Llavors petita reacció a partir d’un augment de l’agressivitat en defensa i una millor
selecció de llançament aconseguint jugar a un bon nivell i reduir una mica les diferències.
M.25 19-29.

Els jugadors montblanquins encara treballaren a bon nivell, el joc es va igualar, amb els
visitants dominant el joc interior i els locals sortint de pressa al contraatac. Cal destacar
l’aportació dels 3 jugadors alevins i la lluita de tot l’equip que permeteren reduir
progressivament les diferències fins al 43-49 final.

En definitiva llàstima d’un pèssim inici, ja que després es va jugar a un bon nivell
demostrant que són un grup competitiu i que és capaç d’afrontar i superar dificultats.

JUGADORS: PAPE 2SEBI 4, ÈRIC 7, MARTÍ 10, MARCEL , PAU 6, JING 12, LEO i
ROGER 2 (BAIXA: XAVI I ARNAU )

ALEVI MIXT

Partit dissabte 19 de Febrer de l’aleví Mixte CBMontblanc contra l’escola El Carme.
Felicitar als jugadors/es del Montblanc ja que van fer un gran paper tant a nivell defensiu com ofensiu des del minut 1. Van estar concentrats en defensa robant moltes pilites, i van saber correr el contraatac aixecant el cap i compartint el passe per acabar fàcil sota cistella. Van saber jugar en equip buscant els forats i els talls en el moment oportú, i van aguantar la intensitat sense relaxar-se fins al final del partit.
Moltes felicitats nois/es! Us mereixeu la victòria! 💪🏿

BENJAMI MIXT

Primer partit de la segona fase del nostre equip benjamí mixt, que s’estrena amb victòria.

En aquesta ocasió el partit es va jugar a l’Escola Baltasar Segú a la localitat de Valls, contra un equip també mixt, on jugaven nens i nenes des de 4t fins a 6è de primaria. Tot i que l’equip local podia semblar el favorit al comptar amb jugadors/es una categoria més grans, la intensitat defensiva, les ganes de córrer al contraatac i l’encert dels nostres van fer que ens acabéssim imposant (38-58).
Seguim tenint com a objectiu millorar la defensa encara més, la concentració durant tot el partit i involucrar a tots els companys en el joc.
Felicitar als nens i nenes del Baltasar Segú per la seva esportivitat i bon joc i agraïr el tracte rebut.