CRONICA CB MONTBLANC – CB ALCOVER

CB MONTBLANC -55
CB ALCOVER -51

JUGADORS: Pau (8), Pau R, Mouha (4), Adria (9), Ferran (13), Aleix (7), Pol, Edu, Madalin (10),
Cristian (1), Jordà (3), Adam, Jonny (7) i Marc

Després de més de 6 mesos, el primer equip del Club va disputar el seu primer partit de pretemporada, el rival, el Club Bàsquet Alcover. Amb totes les mesures de seguretat i sense públic, el partit va servir per practicar els nous sistemes i agafar ritme de joc.

La inactivitat d’aquests últims mesos es va fer més que evident en tot el partit, amb poc encert i moltes pilotes perdudes per part dels dos equips. Al final del 1Q, una mica d’intensitat defensiva local va permetre escapar-se en el marcador (13-7).

Durant el segon quart, el ritme va tornar a ser baix i el desencert molt elevat, la lesió d’Aleix va deixar als montblanquins tocats que van veure com el rival marxava al descans per davant, 23-26.

El tercer quart va ser una mostra del que ha de ser l’equip al llarg de la temporada, defensa forta i agressiva i finalitzacions fàcils. Es va obrir una esquerda de 12 punts (42-30) que va servir de coixí fins al final del partit on es van seguir practicant jugades i repartint minuts per que tothom agafes ritme de joc.

Pròxim partit aquest dissabte a les 18.00h al Pavelló de Montblanc, amb presència limitada de PÚBLIC.