CRÒNIQUES PARTITS 25-26 SETEMBRE

Us deixem amb les cròniques dels primers partits oficials de la temporada. Cara i creu per l’equip Sènior Masculí i Júnior Masculí respectivament.

REUS DEPORTIU 65 – 72 CB MONTBLANC (SÈNIOR MASCULÍ)
PAU, POL, JONNY, CRISTIAN, EDU, JORDÀ, CIVIT, MOHA, GEORGE, RAUL, MARC
12/15, 17/19, 15/13, 21/25

Bon partit el que van realitzar els sèniors de Montblanc a la sempre complicada pista del Reus Deportiu.

Els primers 20 minuts, la defensa dels dos equips era molt intensa, cada atac s’havia de treballar molt per aconseguir una cistella. Els de la Conca sempre van estar ben posicionats i concentrats a la pista i gràcies a això sempre anaven per davant a l’electrònic. A la mitja part avantatge montblanquina de 5 punts. (29/34).

Al tercer quart va ser quan els locals van apretar de valent, van retallar la diferència i van aconseguir igualar el partit. Els montblanquins varen passar uns minuts d’incertesa sobretot de cara a cistella, però amb la seva bona defensa aconseguien que el partit sempre fos igualat.

L’últim quart, anaven passant els minuts i cap dels dos equips aconseguien anar-se’n. Però quan falten 5 minuts, gràcies a un parcial de 2/10 pels de la Conca, s’aconseguia obrir una escletxa, gràcies en part a l’encert de cara a cistella, sàpiguen en cada moment, que s’havia de fer en cada situació d’atac.Els últims minuts, la concentració i els tirs lliures van ser claus perquè el sènior de Montblanc aconseguís la primera victòria de la temporada.

El resultat final va fer justícia per com va anar tot el partit durant els 40 minuts.

JÚNIOR MASCULÍ

CB MONTBLANC – 50

TORREDEMBARRA BC – 70
Jugadors: Pol, Aleix (5), Arnau (11), Angel (8), Lluc Briansó (6), Agustí (14), Lluc Poblet (4) i Biel (2)

-Primer partit a la nova categoria del Júnior Masculí. Un equip que encara està en pretemporada i amb baixes per lesió. El partit va començar malament, amb pilotes perdudes, una constant durant tot el partit, i amb mal balanç defensiu produït a causa de l’excessiva rapidesa en efectuar llançaments a cistella. Els visitants, per la seva banda, es van mostrar molt efectius amb el llançament exterior i van carregar, amb encert, el rebot ofensiu.

A mitjans del segon quart, el partit semblava trencat amb un marcador de 20-35, però un parcial d’11-1 va permetre arribar al descans 31-36. Durant els següents 15 minuts després de la mitja part, el partit va estar igualat, amb diferències d’entre 6 i 11 punts. Al final, el cansament, els problemes de faltes i el poc encert en algunes decisions, van fer que la diferència final fos més àmplia del que es va veure a la pista.